Název | Množství a jednotka |
---|---|
červená řepa | 3 ks |
bílé zelí | 1/2 hlávky |
mleté maso | 250 g |
mrkev | 2 ks |
celer | kousek |
petržel | 1 ks |
cibule | 1 ks |
slanina (špek) | 20 g |
sádlo | 2 lžíce |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
bobkový list | 1 ks |
sůl | 2 lžičky |
ocet | 1 - 2 lžíce |
masový vývar | 2 l |
cukr | 1 lžička |
Postup: Máslo vyšleháme a pomalu po lžících přidáváme cukr. Ušleháme do pěny. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Čerstvý, opláchnutý kopr drobně nasekáme, dáme do malých skleniček a zalijeme... zobrazit recept
Postup: Plechovku Pikaa uvaříme v dostatečném množství vody 2 hodiny a necháme pořádně... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si dáme do trouby brambory. Brambory dobře omyjeme, osušíme a... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...